Youtube Favorites; Nicepeter


In deze rubriek ga ik jullie steeds mijn favoriete Youtube-kanalen laten zien. Kanalen waar ik blij van wordt, die gewoon leuk zijn om te kijken. Kanalen van Youtubers die het verdienen gezien en gehoord te worden.

Deze week: Nicepeter

Nicepeter is een nieuw staflid van thestation. Hij is heel erg muzikaal getalenteerd. En voor the station komt dit natuurlijk goed uit, zij kunnen altijd wel iemand gebruiken die muziek kan schrijven voor hen. Peter heeft een nummer geschreven voor de Shaytards. Een heel erg aanstekelijk, leuk nummer!

Op zijn eigen kanaal laat hij zijn zelfgeschreven nummers horen, laat hij zien hoe hij een nummer schrijft en nog meer leuke dingen! Zeker de moeite waard om het kanaal van dit muzikale talent eens van een bezoekje te voorzien!

Hieronder, zoals gewoonlijk, drie leuke video's van mijn Youtube Favorite van deze week. De eerste is zijn allereerste vlog op zijn kanaal. In het tweede laat hij zien hoe een nummer tot stand komt. En in de laatste praat hij over streetmusic, laat hij zijn shaytards song horen en nog meer!!

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews