Youtube Favorites: Shaytards

In deze rubriek ga ik jullie steeds mijn favoriete Youtube-kanalen laten zien. Kanalen waar ik blij van wordt, die gewoon leuk zijn om te kijken. Kanalen van Youtubers die het verdienen gezien en gehoord te worden.

Ik heb vele favorieten, en ik ben dan ook op veel kanalen geabonneerd. Maar bovenaan de lijst staat toch wel het kanaal van de Shaytards. Een familie die iedere dag een nieuwe vlog online zet. Hun doel was dit een jaar lang vol te houden, maar inmiddels hebben ze hun eerste verjaardag al gehad. Dit is eigenlijk een realitysoap, maar dan online. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik met plezier iedere dag hun nieuwe aflevering bekijk. Vandaar deze vermelding bij mijn favorieten. Hieronder staan een aantal van hun filmpjes. Kijk vooral, en abonneer wanneer je het leuk vind, meldt je aan bij "The Shaytard-nation!".
1 reacties:

Dunjax zei

haha jaaa ik ken hun xD

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews