Book ChallengeIk lees graag een boek. Ik heb dan ook altijd wel een boek naast mijn bed liggen, waarin ik iedere avond eventjes lees. Als ik veel vrije tijd heb en het is goed weer kan ik ook uren lekker in de tuin gaan zitten lezen. Ik kwam een leuke uitdaging tegen die helemaal geschikt is voor mij!


Doel: lees 25 boeken in 2010. Ik weet dat ik ook met deze uitdaging een late start heb gemaakt, maar ik ga deze uitdaging zeker halen! Ik heb nog bijna zeven maanden de tijd om vijfentwintig boeken te lezen, ofwel 206 dagen. 206 dagen gedeeld door 25 boeken, dan kom je uit op 8,24 dagen per boek. Ik heb dus ongeveer 8 dagen voor ieder boek om uit te lezen. Maar met de vakantie in zicht wordt dit een makkie!

Deze rubriek heb ik speciaal gemaakt om ieder boek dat ik lees te reviewen. Ik schrijf wat ik van het boek vond, of het lekker las en dat soort dingetjes. Lees hier of dat het boek voor jou een aanrader is of niet! Heb je een aanrader voor mij? Laat het dan even weten via de reacties.

Wil je weten welke boeken ik al heb gelezen? Kijk dan even op deze pagina. Daar staan alle boeken op, met een link naar de review. Er staat ook op welk boek ik op dit moment aan het lezen ben.

Wens me succes, en doe zelf ook lekker mee!

6 reacties:

Dunja zei

ah leuk!
misschien ga ik hier ook wel aan meedoen!
i love reading.

Linda zei

Me too!
En 25 boeken.. pff.. dat is toch helemaal niet veel! :P

Bunny zei

Ook een leuke challenge!, maar dat ga ik niet halen, aangezien ik niet zoveel tijd heb om te lezen. En ik lees meestal ook nog eens dikke boeken, dan duurt het nog wat langer... xD
Succes Linda, en Dunja als je mee gaat doen!
Als je van fantasy-boeken houdt, dan kan ik je wel een paar titels geven:)

Linda zei

Graag!! Ik vind heeeel veel boeken leuk! Ik lees ook vaak dikke boeken.. Harry Potter, Dan brown :) Love it!

Sharon zei

Schot in de roos, met haar vertrek naar Londen...
Hmm klinkt bekend, wat ben jij van plan deze zomer ;)

In ieder geval veel plezier met lezen

Linda zei

Hahaha.. Daar had ik nog geeneens aan gedacht!! :P Maar wat ik dat boek staat ben ik allemaal niet van plan hoor!! ;)

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews