Over MijMijn naam is Linda. Ik ben 21 zomers jong (geboren op 11 juli 1990) en ik woon in een rustig dorpje in Noord-Brabant. Ik studeer Accounting en Marketing aan de universiteit van Tilburg. Naast mijn studie vermaak ik me graag met een goed boek, een leuke film, dingen doen met vrienden en natuurlijk bloggen. Ik probeer me te verdiepen in fotografie, omdat ik graag mooie en "goede" foto's wil kunnen maken. Ik houd van reizen en ik maak tijdens die trips dan ook vaak vele foto's. Maar de echte kneepjes van het vak heb ik nog lang niet onder de knie. Verder houd ik ervan om te spelen met Photoshop. Ik vind het leuk om van allerlei foto's en afbeeldingen nieuwe creaties te maken.

Bloggen is voor mij een enigszins nieuwe hobby. Ik weet van mezelf dat ik niet uitblink in teksten schrijven, maar ik hoop dat ik door te blijven schrijven ervaring op kan doen en zo beetje bij beetje beter erin zal worden. Ik blog over alles wat me bezig houdt. De artikelen gaan vaak over beauty, maar ook entertainment, media, cultuur, lifestyle en mijn random gedachtespinsels komen aan bod.

Wil je nog iets van me weten? Stel je vraag gerust bij de reacties van een artikel of stuur me een mailtje. (Een goede manier om meer van me te weten te komen is om me te volgen op Twitter. Hier ben ik sinds kort ook fanatiek actief.)

Wil je in contact met me komen? Stuur dan een mail naar Dailylin@hotmail.com.

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews