Gliss Kur Hair Repair: Nutri Protect 80 Celsius Heat-Protect-Serum

P1010405 Ik ben verslaafd aan haarproducten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Laatst ben ik naar de Kruidvat geweest. De stapelkorting actie was daar bezig. Ik heb jullie verteld in mijn shop log dat ik daar twee haarproducten heb gekocht. Vandaag de eerste review: Gliss Kur Hair Repair: Nutri Protect 80 Celsius Heat-Protext-Serum.

Ik ga graag met mijn stijltang in de weer. Dit moet altijd met droog haar gedaan worden. Als ik minder tijd heb om mijn haar na het douchen natuurlijk te laten drogen gebruik ik wel eens een föhn. Deze Gliss Kur Hair Repair geeft hier de perfecte bescherming voor. Het product beschermd tegen een hitte tot 80 graden Celsius. De meeste föhns halen deze temperatuur net wel of net niet. Als je je haar gaat stijlen of krullen moet je wel nog een andere bescherming gebruiken, omdat je haar dan tegen hogere hitten beschermd moet zijn.

Maar dit product is niet alleen geschikt om je haar te kunnen föhnen. Het biedt ook bescherming tegen de zon. Het product bevat een UV-filter die je haar bescherming biedt tegen de schadelijke straling van de zon. In de zomer is dit natuurlijk erg belangrijk, omdat de zon dan feller is dan in de winter. (Toch is het belangrijk dat je in de winter je haar ook beschermd.)

Naast deze beschermende factoren voedt dit product je haar ook. Het heet niet voor niets Hair Repair. De beschermende formule met wilde rozenolie en proteïnen repareert en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het geeft droog haar een extra voeding en zorgt zo dat je haar minder erg gaat pluizen. De verpakking belooft een vermindering van haarbreuken tot wel 90%.
 
P1010424Mijn ervaring met dit product is erg positief. Het ruikt lekker, verdeelt gemakkelijk door je haar en het biedt inderdaad een goede bescherming bij het föhnen. Ik merk dat mijn haar daarna een stuk minder droog is dan voorheen. Daarnaast merk ik ook dat je haar minder beschadigd door de zon. Tijdens een  dagje buiten wordt je haar lang blootgesteld aan de zon. Voorheen was mijn haar na zo een dag vrij droog. Nu niet meer, het voelt nog steeds zacht en gevoed aan.

Het product heeft echter 1 nadeel. In de crème zitten kleine glittertjes. Als je de crème hebt aangebracht blijven deze op je handen zitten… Maar na je handen te hebben gewassen is dit al snel verdwenen. No big problem dus.

Cijfer voor het product: 9!! Het doet wat het belooft, alleen de glittertjes zijn jammer. Toch een hele goede aanrader!

2 reacties:

Anoniem zei

Ah als ik je zo hoor krijg ik super veel zin om het product direct te kopen! Het serum dat ik op dit moment heb is ook best goed, maar het maakt je handen zo extreem vettig :( zelfs na heel grondig je handen te wassen krijg je het er nog niet vanaf... Daarom zie ik er altijd wat tegenop om het te gebruiken. Misschien moet ik me deze eens gaan aanschaffen dan ;)

Linda zei

Lekker late reactie van mijn kant! Ik heb je bericht wel al eerder gelezen!! Maar ik vergeet steeds te beantwoorden.. Sorry!!

Ik vind dit een erg fijn product! Maar het liefst gebruik ik L'Oreal Hot Straigt (link: http://dailylin.blogspot.com/2010/07/loreal-hot-straight.html). Die werkt nog beter en fijner!! Niet alleen als bescherming voor het stijlen. Maar ook om je haar lekker zacht te maken :)

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews