Movie Challenge; suggestions please!?Zoals jullie afgelopen dinsdag hebben kunnen lezen ben ik weer van start gegaan met de Movie Challenge. Het doel is om dit jaar minimaal 150 films te bekijken. Hiervoor heb ik wel een beetje inspiratie nodig. Hebben jullie leuke films die je me kunt aanraden? Gooi alle filmtitels maar in de comments, want ik heb 150 titels nodig om de challenge tot een goed einde te kunnen brengen. Dus alle hulp is van harte welkom! :)

Klik verder om te kijken welke films ik al in gedachten heb voor de komende tijd!


Hier kun je mijn watchlist zien op IMDb. Dit is een lijst van films die ik nog wil zien. Ook staan er series tussen die ik volg. Ik update deze lijst regelmatig, dus houdt hem in de gaten als je wilt weten welke films er nog op de planning staan. Misschien dat er voor jou ook een aantal tips tussen staan. :)

Laat me weten of je een of enkele van deze films al hebt gezien, en wat je ervan vond! En vergeet niet om de films te benoemen die je mij aanraadt!

Hier een kleine greep uit de films die ik graag (nog) een keer wil zien.

Natuurlijk mijn alltime favorite: The Bourne Trilogy.


Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews