Comment System... HELP!!? Ik ben al een tijdje opzoek naar een goed comment system voor mijn blog. Weet iemand een systeem dat makkelijk te installeren is, goed werkt, en "oude" reacties laat importeren?

Ik gebruik op dit moment het systeem van Disqus. Is een redelijk fijn systeem, maar af en toe hapert hij met het kunnen geven van reacties. Verder laat hij op de home-pagina niet het aantal reacties dat al geplaatst is zien. Weet iemand toevallig hoe deze twee dingen zijn op te lossen. Zodra dit is opgelost, is Disqus namelijk een super handige tool...

Verder heb ik een intensedebate account. Helaas staat deze niet toe om "oude" reacties te importeren. Wat dus wil zeggen dat alle reacties die hiervoor al geplaatst zijn niet in het nieuwe systeem worden geintegreerd.. Tenminste, ik heb dit nog niet kunnen vinden...

Al met al wil ik graag een makkelijk, goed werkend systeem... Een systeem waarin je op elkaars reacties kunt reageren. Waar je niet eerst hoeft in te loggen om überhaupt te kunnen reageren. En wat niet te lang nodig heeft om te laden. 

Q: Weet jij zo een systeem?

1 reacties:

Laura Maes zei

Ik heb intensedebate account . Maar heb het vanaf het begin gebruikt, dus ik ben niet zoveel reacties kwaad xx

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews