Nieuw Comment Systeem

Even een kleine update. Ik heb het comment systeem aangepast. Ik baalde er altijd van dat er geen reacties gegeven konden worden op elkaars comments. Maar vanaf vandaag kan dat wel!

Lees snel verder voor meer informatie!!Met behulp van Intense Debate kan er nu op een betere manier gereageerd worden op artikelen. Je kunt nu op verschillende manieren inloggen om een reactie achter te laten. Of je kunt op de oude manier je gegevens zelf invullen. Intense Debate geeft je de mogelijkheid om je reactie te koppelen aan je facebook, twitter, wordpress of intensedebate account. Je hoeft als het goed is slechts één keer je gegevens in te vullen. Als je daarna een nieuwe comment wilt achterlaten heeft het systeem je gegevens onthouden. Makkelijk toch?! 

Er zit alleen één klein nadeeltje aan dit nieuwe systeem.  Alle eerder geposte berichten zijn van de site verwijderd. Maarja, om een beter systeem te hebben moet je offers brengen...

Weet je wat trouwens ook erg leuk is: Maak een Intense Debate account aan en log hiermee in op een blog wanneer je op een artikel reageert. Als je nu op je afbeelding klinkt kun je zien waar je een reactie hebt achtergelaten en wat deze reactie was. Handig en leuk om terug te lezen!

Wat vind jij van dit nieuwe systeem? Beter dan het vorige dat ik gebruikte? 
Laat je reactie achter om het te testen!!

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews