Nail Tutorial: Toppers Royal King & Queens

Dit weekend is het weer zover. De Toppers gaan weer een spectaculaire show brengen in de Amsterdam Arena. Omdat ik verwacht dat een aantal van jullie hier zeker naartoe zullen gaan, mezelf meegerekend, heb ik een kleine tutorial gemaakt. Kijk verder om te zien hoe ik deze nail art heb gemaakt.

Toppers 2011 staat in het teken van wit en goud. Dit is dan ook de dresscode die er aan het festijn gegeven is. Wat kun je met zo een dresscode nou beter op je nagels dragen dan goud? En wanneer je aan de Toppers denkt, denk je natuurlijk ook meteen aan glitter. Eén en één is twee, goud en glitter is Topper-nagels!

Eventjes vooraf, ik heb de tutorial op slechts 1 nagel gemaakt. Dit heb ik gedaan omdat er glitter bij zit. Aangezien ik morgen en zaterdag moet werken en ik de nagellak er zometeen dus weer vanaf ga halen, leek het me niet zo verstandig om mijn hele linkerhand te lakken. Glitters verwijderen is namelijk niet de meest fijne en gemakkelijke klus die er bestaat...Oow, en excuses voor mijn nagelriemen! Ik zit midden in mijn tentamen periode. En dan wil ik nog wel eens op die randjes bijten... Sorry!

Goed, laten we beginnen! We starten natuurlijk zoals gewoonlijk met een basecoat. Ik gebruik Nail Hardener van HEMA. Heb je een goudkleurige nagellak? Helemaal goed! Breng nu een laagje van deze lak aan. Omdat ik geen gouden nagellak in mijn stash heb ga ik deze zelf een soort van namaken. Je brengt als eerste een laagje gele markeerstift aan op je nagel. Het ziet er een beetje vreemd uit, maar geen zorgen je ziet hier later niets meer van.

We brengen nu een dun laagje zilverkleurige lak over de gele kleur aan. Heb je geen zilver is dat geen probleem, neem een lichte grijzige kleur. De lak moet wel niet helemaal dekkend zijn. De gele gloed van de markeerstift moet er nog lichtelijk doorheen komen. Opnieuw ziet het er niet prachtig uit en het is niet helemaal goud, maar dit dient alleen als onderlaag voor de gouden glitters.

Oké, nu komt het mooie gedeelte! Neem een lakje met gouden glitters. Ik heb zelf een lakje van Création Lamis. Deze lak heb ik járen geleden van mijn moeder gekregen voor Carnaval destijds. Maargoed, gouden glitters, zijn gouden glitters. Breng een dun laagje aan. Als je teveel aanbrengt komen er niet meer glitters op je nagel, maar wel meer doorzichtige lak. We gaan het daarom laagje voor laagje opbouwen tot het gewenste resultaat. Hiernaast heb ik 1 laagje aangebracht.


Hierboven zie je hoe het eindresultaat is geworden zonder flits. Hieronder is het resultaat te zien mét flits. Ik heb uiteindelijk drie laagjes glitter aangebracht.


Je kunt natuurlijk de glitters ook zonder onderlaag aanbrengen. Of alleen met een zilver/lichtgrijze onderlaag. Ik heb dat ook even uitgetest. En hieronder zie je alle drie de mogelijkheden. Iedere nagel heeft drie laagjes glitter. Alle mogelijkheden kunnen op zich wel, het is maar net wat je zelf het mooiste/makkelijkste vindt. Ik ga voor de geel/zilvere onderlaag. Omdat ik vind dat de gouden glitters dan het mooiste uitkomen.

Onderlaag van links naar rechts: geen, geel+zilver, zilver

Producten die ik heb gebruikt:
  • Nail Hardener - HEMA
  • Gele marker - Stabilo Boss Original
  • Long Lasting Nailpolish in 903 - HEMA
  • Gouden glitter nagellak #310 - Création Lamis

Hopelijk kun je wat inspiratie halen uit deze tutorial. Voor de Toppers, of voor iets anders. Stuur me een foto van jouw gelakte nagels! Ik vind het super leuk om dat te bekijken! Laat ook even een berichtje achter of jij naar de concerten gaat of niet. Misschien zie ik je daar wel ;)

Ik zal zondag nog wel een fotootje plaatsten met een gehele hand gelakt. Zodat jullie het hele resultaat kunnen zien. (En dan is het nu tijd om de glitters te gaan verwijderen.... Yay!)

Until next time,
xoxo Linda

7 reacties:

Joan zei

Leuk die glitters op je nagels! Past inderdaad ook wel echt bij de Toppers! Veel plezier alvast bij de show. :D

Ik heb je trouwens getagged! :)

Linda zei

Bedankt voor het reageren :)

En natuurlijk (nogmaals) bedankt voor de tag!! :D Ik ben er heel blij mee!! :)

Anoniem zei

Erg leuk heb je dit gedaan zeg, ik wil nog altijd een keertje naar de toppers.

Linda zei

Dankjewel!!

Angélique zei

Mooi gedaan!

Linda zei

Bedankt!! :)

Evelien zei

Wat een gave nail tutorial, thanks :D Hope you had fun!!

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews