London's weather forecast


Al een tijdje ben ik helemaal 'into' nagellak. Vandaag een swatch en review van Catrice's London weather forecast. Een hele mooie en goed smeerbare lak. Lees snel verder om meer te weten te komen over mijn nagellak historie. En natuurlijk voor swatches en een review van deze lak!

Ik heb vroeger altijd nagels gebeten, waar ik ontzettend van baalde. Ik probeerde al een hele tijd om er mee te stoppen. Soms ging dat lange tijd goed. Maar af en toe was het weer raak en zonder dat ik het doorhad waren mijn, met moeite gespaarde, nagels verdwenen. Deze zomer besloot ik dat ik nagellak ging dragen. Mijn nagels waren nog aan de vrij korte kant, maar dat weerhield me niet. Ik kocht een lakje bij de HEMA. Wat me opviel was dat ik veel minder snel mijn nagels eraf beet. Ik vond het zonde van de nagellak, dus ik was een stuk 'zuiniger' op mijn nagels. Toen ik dit doorkreeg heb ik meerdere lakjes gekocht, waaronder een aantal lakjes van Catrice, (deze in Duitsland). 

London weather forecast is een hele mooie nagellak in een grijstint. De kleur is grijs, maar heeft een blauwe tint in zich. Met paarse kleding zie je ook lila/paarse tinten in de lak. De lak bevat hele kleine glittertjes, maar die zijn niet opvallend aanwezig. Ze geven een kleine shimmer aan de lak, maar als je er niet op let, dan valt dit niet op. 

 Misschien was het al opgevallen.. maar ik pluk aan de velletjes lang mijn nagels...
Het ziet er niet zo mooi uit daardoor.. Sorry, sorry! 
Ik probeer er wel mee te stoppen, maar dat wil niet niet helemaal lukken.

De lak smeert fijn, net zoals de andere Catrice lakjes. Het drogen van de lak neemt niet veel tijd in beslag. Na één laagje zou je de lak eventueel al kunnen dragen. Dit ligt er natuurlijk wel aan hoe dik je de lagen smeert.. Ikzelf vind de lak na twee lagen op zijn mooist.

Catrice producten zijn te koop bij Kruidvat. Deze nagellak kost €2,49.

Question: Hebben jullie lakjes van Catrice? Wat vind je ervan? Welke is je favoriete?

3 reacties:

Axelle zei

ik heb sold out forever en ben er echt blij mee maa dit vind ik ook een super leuk kleurtje ! ;D

Linda zei

Sold out forever heb ik 'nog' steeds niet in huis gehaald. Ik vind het een beetje een kleur die moeilijk te combineren is... Maar ik twijfel iedere keer als ik hem in mijn handen heb :)

Marijke zei

Londons weather forecast is zeker een gaaf kleurtje!
Ik heb hem zelf ook, alleen heb hem nog nooit gebruikt haha!

Heb die toen gekocht tijdens de 1+1 gratis actie bij de Kruidvat en heb toen heel wat kleurtjes ingeslagen, dus ben gewoon nog niet aan deze toegekomen ofzo :')

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews