Youtube Favorites; iJustine

 
Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe YouTube FavoriteIn deze rubriek ga ik jullie steeds mijn favoriete Youtube-kanalen laten zien. Kanalen waar ik blij van wordt, die gewoon leuk zijn om te kijken. Kanalen van Youtubers die het verdienen gezien en gehoord te worden.
 
Deze week: iJustine

Een jonge vrouw uit Amerika, die helemaal gek is op alles wat met internet te maken heeft.  YouTube, Facebook, Twitter, Dailybooth, etc. etc. etc. Niet alleen internet, maar ook gadgets en andere leuke 'mannenspeeltjes' is ze dol op (bijvoorbeeld playstation, xbox...). In haar vlogs praat ze hier graag over. Maar niet alleen deze elektronische dingetjes komen aan bod, ook laat ze random dingen zien die ze in het dagelijks leven meemaakt.

Dit alles vind ik leuk om te kijken. Maar het leukste vindt ik haar video-spoofs. Een videoclip van een artiest in een nieuw jasje gestoken. Met op de tekst van het nummer een eigen gemaakte versie. Ze zingt de nummers zelf in. (

En waar iJustine helemaal bekend om staat zijn haar Applestore dances. Ze gaat helemaal los in iedere applestore waar ze komt.

iJustine doet bijna alles zelf. Ze bedenk al haar video's, producet ze, filmt ze, edit ze en ga zo maar door. En het leukste is nog dat ze met deze youtube-filmpjes haar brood verdient. Hoe gaaf is dat!!

Wil je iets van haar zien? Kijk hieronder naar deze drie leuke video's.
0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews