Jaap Reesema; Walk to the other side

Jaap Reesema, jullie kennen hem vast wel! Hij was de grote winnaar van X-factor 2010. Met een meerderheid van de stemmen won hij, naar mijn mening zeer terecht, de finale. Zijn eerste single was genaamd Don't stop believing. Persoonlijk vind ik dit één van de mooiste nummers ooit geschreven. En natuurlijk wist Jaap het nummer met volle overtuiging ten gehore te brengen. Na een tijdje "afwezig" te zijn geweest is hij nu terug met een nieuwe single. Walk to the other side is de titel van zijn nieuwste song. Zijn jullie net zo benieuwd als ik ben over dit nieuwe nummer? Klik dan snel op: Meer lezen »!!!

Nou, ik ben weg van hem! Zijn sound is zo gaaf! En dit nummer... het is gewoon weer geweldig. Die stem is zo prachtig... wat een lekkere track is dit!

Het nummer is een stukje rustiger dan zijn eerste hit, maar daarom echt niet minder gaaf. De videoclip die erbij hoort is mooi ingetogen. Je ziet Jaap een nummer schrijven en inzingen. Een mooie clip voor een heel erg mooi nummer!

Ben jij benieuwd naar de nieuwste single van Jaap? Hieronder kun je hem bewonderen! Het is een video die op Jaap zijn eigen youtube-kanaal staat. Laat dus ook een berichtje voor hem achter!!


0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews