WK 2010; Nederland - Brazilië


Voetbal, sommige houden ervan, andere haten het! Ikzelf ben niet zo'n grote voetbalfan. De reguliere wedstrijden volg ik dan ook totaal niet. Maar nu met het WK vind ik het wel leuk om ons oranje-team te volgen.

Vanavond dus de vijfde wedstrijd van onze jongens. De wedstrijd zal moeilijk worden met als tegenstander Brazilië. Een tegenstander die al vijf keer heeft gewonnen, twee keer 2e was, 2 keer 3e en een keer vierde. Nederland daarentegen heeft nog nooit gewonnen, was ook twee keer tweede, nooit derde en ook slechts één keer vierde. Het is dan ook niet gek dat Nederland op de 8ste plaats in de ranglijst staat, terwijl Brazilië schittert op de eerste plek... Hoe kunnen wij dit ooit winnen?!?

Ach, laten we het beste ervan hopen! Hup Holland Hup!!

2 reacties:

Sharon zei

Ik behoor tot de types die maar half weten hoe buitenspel en zo werkt. Penalties stap ik dan weer wel btw ;)

Na die wedstrijd van vandaag blijkt dat eens de eerste keer moet zijn. Nederland heeft gewonnen met 2-1 (2, waarvan 1 eigengoal van brazilië. Fail i know)
Ik heb alleen het laatste deel gezien, want zwemmen was net iets leuker :D

Linda zei

Ik heb het wel helemaal gezien.. was een spannende wedstrijd!! Die eigen goal was ook een goal geweest als Brazilië de bal niet had geraakt.. Wesley Sneijder had de bal al richting goal getrapt. Iemand probeerde hem weg te koppen, maar dat lukt niet niet. Hij raakte de bal wel, maar de richting van de bal veranderde niet... Dus niet zo'n grote fail :P
Op naar de halve finale!!

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews