Winactie Gorgeous Shine; Gewonnen

Ik lees vrij veel blogs. Een aantal van deze blogs heeft wel eens een winactie lopen. Meestal doe ik hier niet aan mee. Maar op de site van Kimberley, Gorgeous Shine, was laatst een super leuke winactie en ik besloot mee te doen. 

Gorgeous Shine is een heel erg leuk blog. Je ziet dat Kimberly er met veel liefde en plezier aan werk. Ze geeft veel tips, laat swatches zien van producten en deelt haar kennis over beauty met ons. De site is nog niet zo heel erg oud, mei 2010, maar toch is de site al erg professioneel opgesteld. Zeker  een leuke site om te bekijken (als je van beauty houdt).

Thema voor de winactie was zomer. Ik houd van de zomer, dus deze actie was geheel aan mij besteedt! Ik kon kiezen uit drie dingen om te maken. Een zomerse make-up look, een collage of een verhaal over mijn ultieme zomer gevoel. Omdat ik graag met photoshop in de weer ga besloot in voor optie twee te gaan. Mijn collage is hieronder te zien. Wat mij betreft geeft deze collage een lekker zomers gevoel. En zo dacht Kimberly er ook over. Ik heb de winactie namelijk gewonnen! Hoe leuk is dat?!!

Ik heb een aantal producten van Catrice gewonnen. De Allround Concealer, een Soft Eye Shadow Mono in de  kleur 240 Golden Time en Catrice Absolit Moisture lipstick in de kleur 030 Spicy Coral. Ik ben benieuwd naar de producten. De kleuren lijken me super mooi. Ik zal ze jullie laten zien als ik ze heb gekregen... 

Tegen Kimberly wil ik zeggen: "Super erg bedankt! Ik vind het echt heel erg leuk dat ik heb gewonnen!!"

Mijn vraag aan jullie. Wat vinden jullie van mijn collage? Geeft het een zomers gevoel?

4 reacties:

Pretty Beauty Land zei

Je hebt oprecht gewonnen, ik krijg hier een zéér zomers gevoel van!

Linda zei

Dankjewel!! Leuke site heb je trouwens :)

Sharon zei

En dan te bedenken dat alles begonnen is met neopets... :D

Linda zei

Haha, inderdaad.. zo'n eeuwigheid geleden!!

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews