Sexplosion

P1010386Een nieuw geurtje is altijd welkom. Zeker in de zomer ben ik dol op parfum. Ik heb niet heel veel geuren, omdat ik dan ‘s ochtends niet kan kiezen welke ik op zal doen. 
Toch is er wel een nieuw geurtje bijgekomen!! Met mijn verjaardag kreeg ik weer een lekker geurtje, genaamd Sexplosion. 

De parfum zit in een mooi ei-vormig flesje. De geur van de parfum is lekker zoet. Ik ben heel slecht in het omschrijven van geuren… Ik weet alleen dat deze lekker zoet ruikt, maar verder kan ik er niet zoveel over zeggen.. sorry!  De geur blijft lang om je lichaam zitten. Dit komt omdat het een eau de parfum is. De geur is sterker en blijft daardoor langer aanwezig. Al met al een lekker zomers geurtje wat lang blijft zitten.. een topcadeau dus ;)

4 reacties:

Anoniem zei

hij is van de action xD

Linda zei

Klopt, daar zag ik hem laatst ook liggen :)
Maar dat ie van de action komt wil nog niet zeggen dat hij niet lekker of goed is :)

Anoniem zei

hij is inderdaad van de action, 1,50 kost ie. maar hij is wel lekker, ik heb hem gekocht voor gala. Het is toch geen geld

Anoniem zei

Ik vind hem echt heerlijk ruiken dit us een van mijn lievelings geurtjes!!!

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Follow Me

Labels

Persoonlijk (31) Tip (22) Beauty (18) Movie challenge (15) Actueel (13) Overig (13) Review (13) Book Challenge (9) Movie Corner (9) Shoplog (9) Nails (8) Youtube favorites (8) Tutorial (7) Nail art (6) DIY (4) Swatch (4) Phonographics (3) Tag (3) NOTD (2) Celebs (1) Gebeurtenis (1) Recept (1) Serie (1) Site (1) Spam je Blog (1)

Paviews