Ugly Betty


Tv-series, ik ben er dol op! Single, Being Erica, Glee en natuurlijk ook Ugly Betty.

Ugly Betty is een serie uit Amerika. Het gaat over een meisje/vrouw, Betty Suarez gespeeld door America Ferrera, die het wil gaan maken als schrijfster van een krant of magazine. Ze komt bij een mode-magazine terecht, wat eigenlijk het laatste is wat ze wil. Toch besluit ze hier te gaan werken om zo een betere baan te kunnen krijgen. Betty krijgt te maken met vele problemen, maar ze lost ze op met haar enthousiasme, vriendelijkheid en naïviteit.

Wist je trouwens dat er een Nederlandse versie is geweest van de serie? De serie heeft op Talpa gedraaid en was genaamd: Lotte

Jammer genoeg is de serie gestopt, maar in Nederland lopen we zoals gewoonlijk achter met de afleveringen. Daardoor kun je hier nog even genieten van deze bijzondere vrouw. En natuurlijk zijn de afleveringen online ook terug te vinden.

Neem eens een kijkje.. en raak verslaafd!

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews