Moviepark Germany


Drie dagen geen bericht... Linda, hoe durf je?? Nou ik had het heel erg druk. Ik weet dat het een slecht excuus is, maar het is mijn enige excuus. Vrijdag eerst even tentamen gemaakt en daarna gewerkt. Zaterdag ook de hele dag gewerkt. Zondag naar Moviepark Germany geweest.. Kortom: gewoon geen tijd gehad om een bericht te posten. Maar daarom zal ik jullie mijn Moviepark avontuur vertellen :)

Zondagochtend acht uur, daar rijden we dan. Op naar Duitsland! Een dagje vol pretparkplezier!! Omdat de navigatie het park niet wist te liggen hebben we van te voren snel via google maps een routebeschrijving uitgeprint. Het lukte ons aardig om deze te volgen, we zijn in één keer goed gereden! En om half 10 kwamen we aan bij het park. We stonden helemaal vooraan bij de kassa! Hoe handig is dat, geen wachtrij voor ons dus! Kaartje om kwart voor tien gekocht en daarna wachten tot de hekken open gingen. 

Eenmaal in het park was het super rustig! Het langst dat we hebben moeten wachten is ongeveer een kwartiertje.. en dat valt mee voor een zondag! 

Het was natuurlijk prachtig weer! Iets té heet misschien, maar gelukkig heeft Moviepark een heleboel water-attracties, waardoor we lekker konden afkoelen tussendoor. En in deze attracties wordt je niet een beetje nat, nee kletsnat! Met 30 graden is dat natuurlijk helemáál niet erg! 

Ook de shows in Moviepark zijn super! We hebben drie shows gezien in totaal: Shrek 4D, een stunt-show en een musical (foto).

Zeker een aanrader!! 
Ben jij de laatste tijd naar een pretpark geweest?

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews