Parfum monstertjes

Jullie kennen ze vast wel. Van die leuke kleine parfum monstertjes. Een klein flesje met parfum erin, zodat je de geur thuis kunt proberen. Heel erg leuk vind ik ze! Maar één nadeel... Ze blijven niet staan! Ik heb niet heel veel van deze monsterflesjes, maar degene die ik heb willen gewoon niet blijven staan. Ik probeer ze netjes neer te zetten en heel eventjes gaat het goed, maar vroeg of laat vallen ze toch weer om.  Hebben jullie dat ook?

In ieder geval wilde ik hier een oplossing voor vinden. En wat denk je, ik heb iets bedacht! Heel simpel: Neem een heel klein elastiekje en draai dit om een aantal flesjes heen. Et voilà, de flesjes blijven staan!

Misschien niet het meest mooie, maar ze blijven in ieder geval wel staan. En persoonlijk vind ik dit er beter uitzien dan losliggende flesjes die overal liggen te vallen. En wat vind jij ervan?


Tip: Elastiekjes die je voor een beugel moet gebruiken, of elastiekjes die men gebruikt bij het vlechten van een paard zijn manen zijn hier het beste voor. Ze zijn namelijk super klein. (Tenzij je veel flesjes hebt... dan zul je een groter elastiekje nodig moeten nemen.)

1 reacties:

Dunjax zei

mooie foto's!
en ik heb gewoon een 'testerbakje' xd

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews