Nieuwe fotocamera


Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik een nieuwe camera zou kopen. Toen kwam het perfecte moment! Mijn broertje wilde ook een nieuwe en hij heeft die ik had over genomen. Daardoor kon ik een andere kopen.

Mijn oom heeft al een hele poos de Panasonic Limux DMC-TZ7 en die bevalt hem goed. Daardoor ben ik me gaan verdiepen in deze camera. En uiteindelijk heb ik deze dan ook gekocht. Het is een super camera! Voor zover ik dit al kan beoordelen natuurlijk, want ik heb hem nog geen week...

De kwaliteit van de foto's is echt geweldig! En de camera is ook heel gebruiksvriendelijk. Eigenlijk hoef ik zelf bijna niets in te stellen, alles gaat automatisch! Hoe handig is dat!!

Jullie zullen de komende tijd dus vaker foto's zien die ik zelf heb genomen. Het artikel van gisteren is er een voorbeeld van. De foto's die daarin staan heb ik met mijn nieuwe camera genomen. Wat vinden jullie ervan?

2 reacties:

Sharon zei

Mooie camera! Vind die kleur ook mooi, of heb jij hem in een andere? :D

Linda zei

Ik heb de rode ja! XD

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews