Deep Repair


Hier is het dan, mijn eerste post over een beautyproduct. Ik ben niet zo van de "echte" merken. En daarom neem ik vaak een huismerk. Zo ook bij dit product. Een haarverzorgingsproduct van de Etos: Deep Repair.

Je haar heeft voortdurend te lijden door verschillende factoren. Door styling-apparaten zoals föhns, stijl-/ krultangen etc. Maar ook door het wassen van je haar en door het blootstellen aan de zon raakt je haar beschadigd. Dit product helpt je haar herstellen. Het voedt je haar zodat het zachter wordt en gezonder. 

Ik moet toegeven dat ik zelf niet zo heel erg veel merk van de "herstellende" functie. Mijn haar is pas geknipt en dus zijn de puntjes niet echt meer beschadigd. Ook bescherm ik mijn haar de laatste tijd beter door voor het stijlen een warmtebestendige crème te gebruiken. Dit deed ik voorheen niet, dus mijn haar beschadigd nu sowieso minder. Dus ik kan niet zo goed beoordelen of Deep Repair mijn haar helpt herstellen. 

Wel merk ik dat mijn haar iets dikker wordt van de crème, waardoor je haar beter tegen beschadigende factoren kan én er gezonder uitziet. Misschien dat dit wordt bedoelt met de herstellende functie, maar of je haar ook daadwerkelijk hersteld betwijfel ik. Tevens ook omdat je beschadigd haar gewoonweg niet kunt herstellen. Een dode haarpunt is nu eenmaal dood en kan niet tot leven worden gewekt. Wel kun je ervoor zorgen dat het er gezonder uitziet en dat is waar dit product voor zorgt.
Een ander pluspunt is de geur van de crème. Het ruikt super lekker naar grapefruit, lekker zoet maar toch fris. Ook is het lekker goedkoop. Ik heb voor een tube van 500 ml ongeveer 3 euro betaald.

Nog eventjes over het feit dat het mijn haar dikker maakt. Ik heb van mezelf vrij normaal haar, niet dik en niet dun. Als je van jezelf al dikker haar hebt en je niet wil dat het nog ietsje dikker wordt, dan raad ik je dit product niet aan. Voor alle andere: Het product maakt je haar lekker zacht, geeft bescherming tegen schadelijke factoren, is beter kambaar en het ruikt ook nog eens super lekker. Al met al vind ik het een fijn product.

Hoe te gebruiken: Verdeel een heel klein beetje crème door je haar. Richt je vooral op de puntjes. Vermijdt je hoofdhuid, want dan wordt je haar eerder vettig. (Dit geld voor alle haarproducten, behalve shampoos). Zorg ervoor dat je haar handdoek droog is. Je kunt het ook op droog haar gebruiken, maar dan krijg je het niet goed gelijkmatig door je haar verdeeld. Succes!

4 reacties:

Arenus Obscurus zei

Haar is altijd dood, vanaf het moment dat het boven je hoofdhuid uitsteekt. Dode haarpunt is dus een pleonasme.

Verder weinig aan te merken, behalve het wassen heeft mijn haar maar weinig last van beschadigende factoren.

Sharon zei

/facepalm :D
@ Frank: Ik had jou hier niet verwacht eigenlijk.
Ik zie jou ook niet zo snel een haar crème gebruiken. ;)

Linda zei

Facepalm?

@ Frank.. Ik weet dat haar dood is, maar zo zeggen we het nu eenmaal :P En het is nu eenmaal gemakkelijk om daar in mee te gaan, dan eerst alles precies uit te gaan leggen. Men snapt het zo toch wel ;)

Arenus Obscurus zei

XD ik ben ook maar flauw, en dan wil ik nog wel aardig doen.

Facepalm is een internet uitdrukking voor hand tegen je gezicht slaan omdat iemand iets doms doet. Erg aardig dus van Sharon. :P Maakt Jigglypuff erg verdrietig:
8__@__
o(u_u )o
,,o,,o,,,,

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews