Movie Corner; update juli en augustus 2011


De maanden juli en augustus hebben we al een tijdje achter ons gelaten. Vandaag is het dan eindelijk zo ver, er staat een nieuwe update klaar!

Juli en augustus, twee vakantie-maanden, waarin ik lekker veel tijd heb om voor de tv te hangen. Tevens hielp dit jaar het weer ook een beetje mee om mij voor de tv te krijgen. Het werd maar niet droog buiten, dus wat kun je anders doen dan binnen op de bank zitten en een filmpje kijken.

31 films zijn er in de dvd-speler gestopt. Sommige waren de moeite waard, andere vond ik minder. Maar, welke waren dat dan? Let's take a look!

Laten we deze keer beginnen met een film die ik niet snel nog een keer zou kijken, namelijk Confetti. Wat vond ik dit een waardeloze film zeg! Het gaat over een stel verliefde koppels die meedoen aan een wedstrijd. De wedstrijd houd in dat ze de origineelste bruiloft moeten organiseren. Degene waarvan de bruiloft het meest origineel is wint. De opzet van het verhaal klinkt in eerste instantie nog eens zo slecht niet. Maar wat is er dan wel mis? Nou, de film is als documentaire opgezet. Je kijkt dus naar een soort van reality programma, wat vooraf helemaal uitgeschreven is en wat "slechts" anderhalf uur duurt. Dat slechts is misschien maar goed ook, want als de film langer had geduurd had ik hem waarschijnlijk niet uitgekeken. Deze film raad ik niemand aan, je kunt je tijd wel nuttiger en vooral leuker besteden. 

Transporter 3 daarentegen zou ik juist wel aanraden. Voor iedere auto-liefhebber is deze film sowieso geschikt. Ook als je van een beetje actie houdt, zul je deze film wel kunnen waarderen. De film is een vervolg op zijn twee voorgangers. De rode draad in de drie films is de hoofdpersoon. Hij is een transporter, oftewel, hij bezorgt pakketjes voor andere. Zoals je wel verwacht zijn deze pakketten niet helemaal onschuldig en daardoor loopt het dan ook allemaal niet zo lekker. Ik kan er verder niet zo heel veel over zeggen dan dat je de films gewoon zelf moet kijken.

Verder heb ik weer een aantal films gezien van The Bourne Trilogy. Een vriend van me had de films nog nooit gezien en daar moesten we natuurlijk even verandering in brengen. Ik kan niet meer over de films zeggen dan dat je deze, naar mijn mening, gewoon echt een keer gezien moet hebben. De films behoren tot mijn all-time favorites. Do I need to say more?! De films zitten vol spanning en actie. Tevens wordt je als kijker steeds op het verkeerde been gezet, waar ik persoonlijk erg van houd. Als je wat meer over de films wilt weten, kun je hier het artikeltje lezen wat ik een tijd terug heb geschreven. 

Een tweede film die ik niet zou aanraden is The Roommate. De film is wel aardig, maar niet geweldig. Het verhaal gaat over twee meiden die kamergenoten zijn geworden. Een van de twee is geestelijk niet helemaal in orde en moet hier medicijnen voor innemen. Je kunt wel raden dat ze dit niet doet. Het gevolg is dat ze denkt dat haar kamergenoot een bezit van haar is. Ze draait volledig door wat allerlei vreemde gevolgen heeft. De film is redelijk spannend, maar écht spannend wordt het nooit. Al met al is het geen film die ik nogmaals zou kijken.

De laatste film die ik zeer zeker wil aanraden is Something Borrowed. De film gaat over twee vriendinnen. Een van de twee gaat trouwen, maar stiekem is de ander verliefd op haar aanstaande echtgenoot. Dit is kort door de bocht het verhaal van de film. Natuurlijk gaat de film over veel meer, maar dat moet je toch echt zelf gaan uitvinden door de film te kijken. Ik kan je wel zeggen dat je tot het laatste moment moet afwachten hoe het verhaal zal aflopen. Het is een leuke romantische film om een avondje, lekker lui op de bank liggend ,mee door te brengen. Een glaasje wijn erbij en ik ben helemaal tevreden!

Dit waren ze dan alweer, een aantal van mijn favoriete en minder favoriete films van de afgelopen twee maanden. Laat me weten wat jij van de films vond. En vertel me welke films je me aanraadt om te bekijken!

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews