NOTD: Strawberry juice


Spelen met nagellak. Vinden jullie dat af en toe ook zo heerlijk om te doen? Het is lekker rustgevend vind ik. En aangezien ik tentamens heb kan ik een beetje rust wel gebruiken. Vandaag ben ik aan de slag gegaan en tot mijn verbazing kwam er een leuke verrassing uit. Ik ben niet bijster goed met nail art, dus verwacht er niet teveel van. Achja, kijk zelf maar wat je er van vindt ;)


Ik besloot om vandaag eindelijk eens het welbekende marble nails effect te proberen. Maar ik kwam al snel tot de conclusie dat dit totaal niet voor  mij weggelegd. Het ziet er gewoon niet mooi uit wanneer ik het gedaan heb. Op naar het volgende projectje dan maar, dacht ik. Ik had een lakje uit mijn stash gepakt waar ik eigenlijk niet zo een gigantische fan van ben, namelijk Just Married van Catrice. Ik vind dit lakje me eigenlijk niet echt staan. Het lijkt alsof de lichtroze kleur vloekt met mijn huid. Maar ach, ik hoef de komende dagen nergens heen, dus waarom zou ik hem niet gewoon eens opdoen. Zo gezegd, zo gedaan. Ik vond de kleur wel een beetje saai, maar ik wist niet zo goed wat ik er verder mee moest doen. Ik ging het lakje terug zetten op zijn plaats en zag een mooi donkerrood lakje van Herome staan. Deze heb ik pas sinds een paar weken en ik heb deze nog niet gedragen. Ik bedacht dat ik hiermee misschien wel een leuk effectje kon aanbrengen op mijn nagels. Ik bracht zoals in een French Manicure de lak op mijn tips aan, maar ik vond het niet zo leuk staan. Ik besloot om het wat slordiger aan te brengen en tot mijn verbazing leek het op aardbeiensaus. En táádáá... Nagels gedipt in aardbeiensaus. Is het niet om je vingers bij af te likken? :P

Gebruikte producten:
  • Nail Hardener - Hema
  • Just Married - Catrice
  • WIC in de kleur 14 - Herome
  • Top Coat - Hema
De foto's zijn gemaakt mijn mijn Iphone 4. Ik was eigenlijk niet van plan om een artikeltje hierover te maken. Dus heb ik maar snel even daar foto's mee gemaakt :) De kwaliteit is niet optimaal. Maar het kan ermee door... Toch?

Heb jij foto's van nail art die je pas gemaakt hebt? Laat het me zien!

4 reacties:

Evelien zei

GAAF! :D Wat een cool effect!

Linda zei

Dankjee!!! XD

Carmenkind zei

Wat origineel! Echt heel gaaf :D

Linda zei

Bedankt!

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews