Movie Corner; The Librarian

The Librarian. Een zoektocht naar oude mythen. Een tocht vol raadsels, achtervolgingen en ontdekkingen. Flynn Carsen is niet zomaar een gewone bibliothecaris. Hij heeft tot zijn 32e gestudeerd. In die tijd behaalde hij 22 verschillende titels. Met deze kennis weet hij oude raadsels en mythen te ontcijferen en zo de wereld keer op keer te redden. Ken je National Treasure en vind je die film(s) leuk? Dan is deze film ook iets voor je! 

Een serie van drie films (met misschien een vierde op komst) die gaat over het leven van een bibliothecaris. Flynn Carsen moet opzoek naar allerlei oude relieken om ze uit handen te houden van de "bad guys". De film heeft iets weg van National Treasure, waarin de hoofdpersoon ook op een historische zoektocht gaat. Ikzelf vind zulke films super. Ik houd van zoektochten. En ik houd al  helemaal van zoektochten waarin raadsels uit de geschiedenis moeten worden ontcijferd en cryptogrammen moeten worden ontraadseld. En wat denk je, deze film biedt het allemaal! 


Ik moet toegeven dat de vecht-scènes in de film niet echt sterk zijn. De films zijn ook niet zo goed als National Treasure, maar toch de moeite waard! Ik zeg: Gewoon lekker genieten!!

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews