Enrique Iglesias; Euphoria

Jaaaaa!! Na een jaar zonder nieuwe cd is er dan eindelijk weer een nieuw album van Enrique Iglesias. Het negende album van Enrique heeft de naam Euphoria gekregen. Ik ben een groot fan van deze Spaanse zanger.  En ik heb zijn vorige album  dan ook helemaal stuk gedraaid. Maar de grote vraag over dit nieuwe album: Is het net zo goed als zijn vorige? Of verdwijnt het in een hoekje van de kast om daar te verstoffen...

In 2008 kwam zijn vorige album Insomniac uit. Een leuk album met een lekkere beat. Enrique Iglesias is al heel wat jaren met muziek bezig en zong voornamelijk in het Spaans. Maar gelukkig voor de niet Spaans sprekende personen onder ons zing hij de laatste tijd ook in het Engels, zoals op zijn album Insomniac. Na deze cd zijn er nog twee cd's verschenen. Op beide staat een verzameling van zijn mooiste, beste, leukste songs. Ik vind persoonlijk dat dit niet als twee aparte albums telt. Daarom vind ik ook dat hij 9 albums heeft, en geen 11 zoals op veel plaatsten staat vermeldt.

Nu is er dus weer een nieuw album. De tracklist bestaat uit voornamelijk Engelse nummers. Hier en daar is ook een Spaans nummer te vinden. Enrique heeft veel samengewerkt met andere artiesten voor deze cd. Zo zijn nummers te horen met Akon en Nicole Scherzinger. De cd bevat weer leuke nummers met een goede beat en gave teksten. Je kunt niet stil blijven zitten!

Mijn favoriete nummers: 
- Everyting's Gonna Be Alright (feat. Nicole Scherzinger)
- Heartbeat

Op de cd staat ook de hit "I Like It". 
Bekijk hieronder de clip!


Ben jij ook fan van Enrique? Of vind je zijn muziek helemaal niets?

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews