Google startpagina

Hebben jullie het al gezien? De nieuwste google-startpagina? Je kunt het voortaan zelf een achtergrond geven! Hoe leuk is dat!! Er staan leuke achtergronden waar je uit kan kiezen. Maar je kunt ook zelf je afbeelding uploaden of er een van het net halen. Ikzelf heb voor het eerste gekozen. Ik kwam deze superleuke achtergrond tegen en ik dacht meteen die neem ik. Is ie niet schattig:) En natuurlijk lekker fleurig voor de zomer. Hebben jullie ook zo een achtergrond? Of houd je het bij de oude witte stijl?

4 reacties:

Sharon zei

Ik had die plaatjes eerst ook, maar vandaag ineens niet. Volgens mij kun je nu die achtergronden alleen wijzigen als je een google account hebt.

Linda zei

Hmn. dat zou inderdaad kunnen.. want dat heb ik :)

Anoniem zei

En als je een google acount hebt, hoe moet dat dan? :)

Linda zei

Als je bent ingelogd staat er linksonder in de hoek de tekst: "Achtergrondafbeelding wijzigen". Hier moet je op klikken. Je krijgt dan de keuze om een afbeelding up te loaden, een URL in te voeren of een afbeelding van google te kiezen. Succes! ;)

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews