Book Challenge; Schot in de Roos



Ja, het tweede boek is uit! Schot in de Roos is het tweede boek van Jill Mansell dat ik lees en het is weer even geweldig als het eerste boek dat ik van haar las, Geluk in het Spel 

Nadat ze een glimmende, rode grasmaaier als kerstcadeau heeft gekregen, is het voor Nancy eindelijk duidelijk. Haar huwelijk met Jonathan is over. Haar allerbeste vriendin Carmen overtuigt haar dat het moment is aangebroken om een nieuw leven te beginnen en Nancy besluit dan ook bij Carmen in Londen te gaan wonen, waar ook de zwager van Carmen en de moeder van Nancy gaan wonen. Met vier personen in één huis is er altijd wel iets te beleven...

Titel: Schot in de Roos
Auteur: Jill Mansell
Aantal Pagina's: 367
Prijs: ongeveer €8,-

Dit is een super leuk boek! Doordat er vier personen een hoofdrol spelen gebeurt er van alles, dingen die je verwacht, maar ook vaak dingen die je totaal niet zag aankomen. Het is een lekker boek om te lezen. Jill Mansell schrijft vloeiend en niet ingewikkeld, waardoor je geen moeite hoeft te doen om bij het verhaal te blijven. Al met al een leuke aanrader!

Cijfer: 8/10

0 reacties:

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Follow Me

Labels

Persoonlijk (31) Tip (22) Beauty (18) Movie challenge (15) Actueel (13) Overig (13) Review (13) Book Challenge (9) Movie Corner (9) Shoplog (9) Nails (8) Youtube favorites (8) Tutorial (7) Nail art (6) DIY (4) Swatch (4) Phonographics (3) Tag (3) NOTD (2) Celebs (1) Gebeurtenis (1) Recept (1) Serie (1) Site (1) Spam je Blog (1)

Paviews