Ik ken jou, jij mij ook?

Ik "ken" veel mensen. Of ja, kennen, ik weet wie ze zijn. Ik heb ze nooit echt gesproken, maar toch weet ik wie ze zijn. Je weet zijn of haar naam, leeftijd, een aantal hobby's, of wat dan ook. Veel mensen van mijn studie, oude school, werk et cetera ken ik op die manier. Maar wat ik me altijd afvraag, kennen zij mij ook? Weten ze wie ik ben? Kennen ze mijn naam, leeftijd, hobby's?

Ik heb het hier vaak met een vriendin over. We doen beide dezelfde studie en we reizen dan ook samen naar de uni. Als we dan op het station lopen zien we af en toe personen die ook op onze middelbare school hebben gezeten. Niet bij ons in de klas, maar in een andere klas, of ander leerjaar. We zeggen dan altijd tegen elkaar, kijk daar heb je "naam". Wij weten dan wie het is, maar weet diegene wie wij zijn? Ik vertelde haar dat ik me dit vaak afvroeg, en ze zei me dat zij precies dezelfde vraag had! 

Mijn vraag nu aan jullie: Hebben jullie dit ook, of zijn wij gewoon raar... ?

3 reacties:

Dunjax zei

nee ik heb daar nooit last van.
De mensen die ik ken, kennen mij ook.
Alleen zeggen we niet altijd iets tegen elkaar, omdat we nooit veel met elkaar optrokken xd

Sharon zei

Bij mij is het dan een soort van herkennen. De mensen van onze oude school herken ik, maar ik zou niet weten waar hun interesses liggen. Dat vind ik ook niet erg, want ik ga toch niet met ze om. Maar wanneer ken je iemand werkelijk?

Linda zei

Hmn, goede vraag ja!
Ik weet het niet.
Ik denk dat je nooit iemand helemaal kent.. wat denk je?

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews