Eerste dag, eerste blog.

Welkom op deze splinternieuwe blog-site! Mijn nieuwe domein, waar ik iedere dag ga bloggen. Tenminste dat is het plan! Iedere dag minimaal één blog schrijven, en dat een geheel jaar lang. Als het allemaal goed gaat ga ik misschien wel langer door! Maar eerst dit doel proberen te bereiken.

Maar... ik kan dit niet alleen! Ik heb natuurlijk jullie nodig! Jullie, mensen die mijn blog willen lezen. Anders is er voor mij ook geen reden om te schrijven. Ik wil graag reacties, commentaar, ideeën, suggesties, opmerkingen, etc.

Mijn reden om een blog te beginnen heeft te maken met de bloggers die ik volg. Via via kwam ik steeds op een aantal blog-sites terecht. Deze spraken me erg aan. En gaande weg leek het me steeds leuker om zelf een blog te starten. Et voìla, hier ben ik dan!

Wat je kunt verwachten is een heleboel verschillende dingen. Ik ga schrijven over dingen die me interesseren, dingen die ik met jullie wil delen, dingen waar ik iets over kwijt wil. Dit kan gaan over een boek dat ik heb gelezen, een film die ik heb gezien, een nieuwe telefoon die ik heb gekocht, een youtube-kanaal waar ik weg van ben, noem maar op!

Zo, mijn eerste bericht zit erop! Nu uitzoeken wat de functies van deze site zijn, wat ik er nog meer mee kan. Dat is de volgende stap. En dan morgen: een nieuwe dag, en een nieuw bericht!

6 reacties:

Dunja zei

Bonjouros,
hier is je eerste reactie ^^
ik dacht ik zal is aardig doen d;
ik zal je blog bookmarken en elke dag
een keertje kijken d;
x

Linda zei

Dankje Dunja!!
Leuk dat je me gaat volgen XD

Bunny zei

Hee Linda,
Leuk dat je een blog bij gaat houden, ik ga je hier zeker volgen:)
xxx-jes, Bunny

Linda zei

Dankje Bunny! XD

Kimberly zei

Hier heb je nog een volger bij ;) x

Linda zei

Okeee! Super leuk! XD

Welkom

Heeee! Welkom op DailyLin. Dit is een blog waar iedere week drie artikelen online komen. Iedere dinsdag, donderdag en zondag kun je ze verwachten! Maar kom gerust eens vaker kijken, want zo nu en dan verschijnt er een extra artikel online.


Categorie

Labels

Paviews